Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Szent László Lövészklub

Klub

Általános iskolai szakosztály: jelenleg 10 fővel működik, akik foglalkoztatása rendszeres, de további 10-15 gyermek csatlakozik hozzájuk akkor, amikor nincs versenyre való felkészülés.

Feladatainkról:

Helyi versenyek rendezése
Évente két alkalommal rendezünk meghivásos lövész versenyt. Az ifj. Szücs Gábor emlékversenyt május végén, a Fiatalok céllövő Fesztiválja lövészversenyt augusztusban. Mindkét versenyt légpuska, kispuska és sportpisztoly számokban és különböző korcsoportok részére rendezzük meg. Egy-egy versenyen a résztvevők létszáma 100-110 fő. Dijak: érem, kupa, oklevél. Minden versenyzőt vendégül látunk egy meleg ebéddel.

Általános iskolai szakosztály működtetése
Az iskola vezetésével kialakult jó kapcsolatnak és nem utolsó sorban a gyerekek kitartásának, érdeklődésének köszönhetően a szakosztály folyamatosan működik. Évente két alkalommal rendeztük meg a tehetségkutató légpuskás lövészversenyt az osztályfőnökök és a szakosztályi tagok segítségével.

Az általános iskolai gyermeknap szervezésének segítése
Minden évben a gyermeknap alkalmával légfegyveres lövészetet tartunk, amely nagyon sok gyermeket vonz és nem egyszer fedeztünk fel új tagokat a szakosztály részére.

Kertbarát kör rendezvényének támogatása
Évek óta részt veszünk a Kertbarát kör által szervezett "Juniálison" ahol légpuska lövészetet tartunk a tagságnak ( természetesen ingyen).

Részvétel a különböző szervezésű versenyeken
Évente különböző helyű és szintű versenyekre kapunk meghívást, azonban nagyon sokra nem tudunk elmenni részben a szállítási, és nevezési költségek miatt.
Amely versenyeken résztvettünk ott nagyon jól szerepeltünk mind csapatban, mind pedig egyéniben.

Bakonyszentlászló település elmondhatja, hogy országos viszonylatban is jól felszerelt lőterekkel rendelkezik.
Különösen vonatkozik ez a Bakonyszentlászló, Nádas utca 6. szám előtti közterületen 1996-ban épült és átadott akkor még részben fedett 6 lőállásos légpuska lőtérnek, amelyet évente mindig korszerűsített a klub. Ma elérkezett oda, hogy elektromos célmozgatóval rendelkezik a lőtér és teljesen fedett.

A lövészklub nonprofit szervezet, fenntartását különböző támogatásokból fedezi.

Saját bevétel: tagdíj és pártoló tagdíjból tevődik össze.

A lövészklubot anyagilag támogatják:
Bakonyszentlászló, Bakonygyirót és Fenyőfő községek Önkormányzatai
Bevételeink növelés érdekében évente több pályázatot nyújtunk be (NCA. Wesselényi Közalapítvány, Megyei Önkormányzat) amelyek eddig még minden alkalommal sikerrel zárultak.

A kép illusztráció!